IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPB_bot2_i486.so, HPBot2 ver 0.5 release 106
bir3yk
post May 19 2010, 07:59 AM
Post #41


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



http://www.megaupload.com/?d=NOVOYUA6 136 svn

I no testing.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xomp
post May 19 2010, 03:49 PM
Post #42


Member
**

Group: Members
Posts: 26
Joined: 23-April 10
Member No.: 1,812



QUOTE(bir3yk @ May 19 2010, 07:59 AM) *


I can confirm this works fine.

You're my Hero bir3yk!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bir3yk
post May 19 2010, 03:56 PM
Post #43


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



http://www.megaupload.com/?d=XS5CUBZH 141 svn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 19 2010, 05:14 PM
Post #44


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(bir3yk @ May 19 2010, 04:56 PM) *

141 is the latest unreleased version (beta) with the new spy/engi/sniper updates
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bir3yk
post May 19 2010, 06:07 PM
Post #45


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



QUOTE(Cheeseh @ May 19 2010, 08:14 PM) *

141 is the latest unreleased version (beta) with the new spy/engi/sniper updates



wink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 20 2010, 07:58 PM
Post #46


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



QUOTE(bir3yk @ Jul 21 2009, 08:03 AM) *

I compiled a linux RCBot2 0.5

1. Folder Structure :
.../hl2
.../orangebox <-- srcds_run is here (for TF2 and Orange-Box games)
.../orangebox/bin <-- HPB_bot2_i486.so files copied here
.../rcbot2/
.../rcbot2/config/
.../rcbot2/profiles/
.../rcbot2/waypoints/
.../rcbot2/waypoints/orangebox/tf/ <-- waypoint and scripts files copied here
.../steam
2. Edit .../rcbot2/config/bot_mods.ini
mod = TF2
steamdir = orangebox
gamedir = tf
bot = TF2
3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2
119 SVN revisions 119 SVN revisions
RCbot2 0.52
121 SVN revisions 121 SVN revisions
RCbot2 0.53
122 SVN revisions 122 SVN revisions

124 SVN revisions 124 SVN revisions

126 SVN revisions 126 SVN revisions


Cheeseh referred me to this thread for help...

Should I be using the latest version of the file in this thread ALONG with the below version of RCBot?

From the main page Here
I click on "Files", and under "Linux Files" I think I am supposed to use this:
-----------------------------------------
RCBot 1.3 RELEASE

English Version 1.3

WINDOWS (standalone + metamod)
&
LINUX (standalone)

This comes with metamod support and mod support for : Natural-Selection 2 & 3, SvenCoop 2.1/3.0, BumperCars 1.5+, Deathmatch Classic, Rocket Crowbar 2, HLDM, Battlegrounds.

This also includes the windows & linux DLLs for stand-alone or metamod installation.
------------------------------------------
Which ultimately takes me to this:
RCBot Version 1.3 **supports linux*

Is that the version I should be using??
Thanks again for your help!

Assuming that is the right version......

I think I understand everything except step #3. How do I start (load the plugin) on a rented server?

3. Add
./srcds_run ..............[b]+plugin_load ../bin/HPB_bot2 (Where do I do this on a rented server? Using server.cfg or something? I know this is a highly noob question probably, I admit it!)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 20 2010, 08:38 PM
Post #47


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



rcbot 1.3 is for Half-life 1 tongue.gif

if using linux use this .so file on this thread for HL2
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 20 2010, 09:00 PM
Post #48


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



QUOTE(Cheeseh @ May 20 2010, 04:38 PM) *

rcbot 1.3 is for Half-life 1 tongue.gif

if using linux use this .so file on this thread for HL2



ohmy.gif LOL Okay thanks!


So I should use RCBot2_0546beta4 + the latest version of the file in this thread, Correct? cool.gif

I have downloaded RCbot2_0546beta, and inside it has rcbot2 directory and a HPB_Bot2.dll.

I am not using the HPB_Bot2.dll right? That is for windows installations, and the file in this thread is the one I use in replace of that for Linux?

The rcbot2 folder goes beside my orange box folder correct? (Keep in mind this is a rented linux server)

When I FTP into my server I have the following directory tree:

hl2/
orangebox/ - inside of this dir i have bin, hl2, tf -inside of that tf is my installation, sourcemod, metamod etc
tf/

Given the above directory tree, rcbot2 folder is supposed to be beside my orangebox folder or am I wrong?

Thanks again for helping and your patience with noobs Cheeseh tongue.gif biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 20 2010, 09:41 PM
Post #49


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



yeas use the .SO file here!

use biry3k's instructions:

1. Folder Structure :
.../hl2
.../orangebox <-- srcds_run is here (for TF2 and Orange-Box games)
.../orangebox/bin <-- HPB_bot2_i486.so files copied here
.../rcbot2/
.../rcbot2/config/
.../rcbot2/profiles/
.../rcbot2/waypoints/
.../rcbot2/waypoints/orangebox/tf/ <-- waypoint and scripts files copied here
.../steam
2. Edit .../rcbot2/config/bot_mods.ini , add this:
mod = TF2
steamdir = orangebox
gamedir = tf
bot = TF2
3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 20 2010, 10:31 PM
Post #50


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



QUOTE(Cheeseh @ May 20 2010, 05:41 PM) *

yeas use the .SO file here!

use biry3k's instructions:

1. Folder Structure :
.../hl2
.../orangebox <-- srcds_run is here (for TF2 and Orange-Box games)
.../orangebox/bin <-- HPB_bot2_i486.so files copied here
.../rcbot2/
.../rcbot2/config/
.../rcbot2/profiles/
.../rcbot2/waypoints/
.../rcbot2/waypoints/orangebox/tf/ <-- waypoint and scripts files copied here
.../steam
2. Edit .../rcbot2/config/bot_mods.ini , add this:
mod = TF2
steamdir = orangebox
gamedir = tf
bot = TF2
3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2


3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2

Where do I add that line??? This is a rented server, I have no experience (or access to the startup line in srcds)???
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 20 2010, 11:05 PM
Post #51


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(macgyver @ May 20 2010, 11:31 PM) *

3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2

Where do I add that line??? This is a rented server, I have no experience (or access to the startup line in srcds)???

I'm not sure myself, you'd need to ask someone with more experience with using rented dedicated servers on linux

Also will need a latest revision compile , and I can post the .SO file onto sourceforge.net
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bir3yk
post May 21 2010, 08:21 AM
Post #52


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



http://www.megaupload.com/?d=DOT3W1P8 146 svn
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 21 2010, 02:35 PM
Post #53


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



3. Add
./srcds_run ..............+plugin_load ../bin/HPB_bot2

Where do I add that line??? This is a rented server, I have no experience (or access to the startup line in srcds)???

Can I create a autoexec.cfg, add the above line to it, and put it in ../orangebox/tf2/cfg?? Will that work?? (this is for a rented linux dedicated TF2 server.)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bir3yk
post May 21 2010, 02:40 PM
Post #54


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



startup line in srcds
./srcds_run -console +sv_lan 0 -game tf +map "ctf_2fort" +port 27020 +ip 192.168.1.101 +plugin_load ./HPB_bot2_i486.so

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 21 2010, 03:30 PM
Post #55


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



QUOTE(bir3yk @ May 21 2010, 10:40 AM) *

startup line in srcds
./srcds_run -console +sv_lan 0 -game tf +map "ctf_2fort" +port 27020 +ip 192.168.1.101 +plugin_load ./HPB_bot2_i486.so


The above line is different from the instructions in the original post:

Original Post:
3. Add
+plugin_load ../bin/HPB_bot2


Yours it looks like you added:
+plugin_load ./HPB_bot2_i486.so

Will both work????

The file that I downloaded and put in orangebox/bin is HPB_bot2_i486_146.so. Do i need to delete the _146 from the filename or will it work with the above syntax??

Please give me the exact syntax to get them to add to my srcds startup line.

Is this not exactly what needs to be added???
+plugin_load ./HPB_bot2_i486_146.so
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 21 2010, 03:35 PM
Post #56


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(macgyver @ May 21 2010, 04:30 PM) *

+plugin_load ./HPB_bot2_i486_146

iif you don't rename it of course

you don't need to write .so in plugin_load, it shouldn't be mentioned on this thread
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bir3yk
post May 21 2010, 03:42 PM
Post #57


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 107
Joined: 4-June 09
Member No.: 1,566



macgyver

Instead of asking questions is easier to try wink.gif

_146 this delete in name file
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
macgyver
post May 21 2010, 03:48 PM
Post #58


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 20-May 10
From: Raleigh, NC USA
Member No.: 1,825



QUOTE(bir3yk @ May 21 2010, 11:42 AM) *

macgyver

Instead of asking questions is easier to try wink.gif

_146 this delete in name file


Ok thank you for your help.....I am sorry about being such a bother (noob) unsure.gif

I just needed to know exactly what to tell the server company that I rent from to add to the startup line, as I do not have access to it and wanted to make sure it was correct before I asked them to make that change for me. My apologies, and thanks again for your help!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Dirty
post May 21 2010, 11:58 PM
Post #59


Member
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 4-October 09
Member No.: 1,708



Thanks! bir3yk
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post May 23 2010, 12:28 AM
Post #60


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



I've uploaded it now to sourceforge

https://sourceforge.net/projects/rcbot2/fil...146.so/download
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

8 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 11th December 2019 - 08:45 PM