IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> HOW to install RCBot2 in HL2DM
chinaa
post Jan 6 2019, 03:34 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 6-January 19
Member No.: 2,582



sad.gif sad.gif sad.gif

how to install RCbot2 in HL2DM ? (i use it steam) my pc is win10 64.

im from china ,my English is not good, Please elaborate on what needs to be done.


I downloaded RCbot2 V1.0 , But I don't know how to install in HL2DM。(Half-Life 2: Deathmatch)

who can guide me please ? maybe make a video in YOUTUBE , thank you verymuch!



How to choose a path?

i have RCbot2 v1.00 , Still need other plugins ??


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jan 6 2019, 08:58 PM
Post #2


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,017
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



please download and run the new installer

http://rcbot.bots-united.com/forums/index.php?showtopic=2222

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
chinaa
post Jan 17 2019, 02:13 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 6-January 19
Member No.: 2,582



QUOTE(Cheeseh @ Jan 7 2019, 04:58 AM) *

please download and run the new installer

http://rcbot.bots-united.com/forums/index.php?showtopic=2222



I didn't expect you to reply to me, thank you boss.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2019 - 05:26 AM