IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Mod to avoid Flagged Cheat Server?
godoftheserpent
post Jun 2 2013, 07:19 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-May 13
Member No.: 2,281



Looking for some help finding a sourcemod that will allow you to use sv_cheats without flagging a private/local server(for solo bot play) as a cheat server. Googled it to only one mod thats 4 years old so im sure it wont work with modern TF2 or DODS. Here is that link:

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=81101

If anyone can help me find this i'd appreciate it. Achievements/item drops arent a MAJOR problem(as we still get the game cards), but I would like to still get them if possible. Im sure most everyone here feels the same way. THX I.A.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CaptainAdder
post Jun 2 2013, 04:43 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 1-June 13
Member No.: 2,283



When will you compile it linux version? Im' waiting for it, because the alpha is crashed on my linux.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jun 3 2013, 03:38 AM
Post #3


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



@CaptainAdder....aren't you reading CHeeseh's post? He already compiled a linux version though probably not as updated as the one for windows.

Also post on the correct section, not here. I will delete your post soon as well as mine to keep this thread on topic, ok? tnx!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jun 3 2013, 04:23 AM
Post #4


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,019
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(genmac @ Jun 3 2013, 04:38 AM) *

@CaptainAdder....aren't you reading CHeeseh's post? He already compiled a linux version though probably not as updated as the one for windows.

Also post on the correct section, not here. I will delete your post soon as well as mine to keep this thread on topic, ok? tnx!


yeah maybe not so on topic here, hehe . 1. I don't know about any plugin that might do that, It would be a good idea.

As for linux, the 0.74 version I think is still available for linux, but not the latest version. I will have time to compile that at the end of the week when I get the time
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jun 3 2013, 04:49 AM
Post #5


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



@Cheeseh...Well I had to do some moderating every now and then hehe.

Ok BTT...I've tested that old admincheats.smx plugin and compiled it locally.
SM loads it but it ain't working. It needs some updating but I'm no scripter probably Darkranger should
check it and hope he can fix it or do something to it make rcbot2 load without cheats on or
make some sort of achievement enabler with cheats on plugin.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
godoftheserpent
post Jun 8 2013, 12:58 AM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 30-May 13
Member No.: 2,281



would love that! Not saying its not fun... just would be better actually feeling some sort of progression while using the bots.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Root
post Jul 23 2013, 11:52 AM
Post #7


Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 20-July 13
Member No.: 2,291



Okay genmac asked me about making 'sv_cheats' bypass plugin (to make achievements work)
You need to get SourceMod + MetaMod to make this working.

Also make sure variables like 'sv_cheats' and 'rcbot_sv_cheats_auto' in config.ini set to 0


Attached File(s)
Attached File  nocheats.zip ( 3.08k ) Number of downloads: 122
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jul 24 2013, 03:56 AM
Post #8


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



Cool! Tnx.....but bots aren't showing up even if I turn sv_cheats 1 manually.
I compiled it locally btw, later I use the amxx from the zip still same problem on a listen server.
Plugin is loaded and listed when I hit ..sm plugins list, command.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Root
post Jul 24 2013, 08:32 AM
Post #9


Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 20-July 13
Member No.: 2,291



Uh oh, I actually put a dedicated server plugin... you need to use rcbotd addbot and rcbotd config max_bots
If it will not work, try another plugin instead


Attached File(s)
Attached File  nocheats_listenserver.zip ( 2.98k ) Number of downloads: 116
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jul 24 2013, 10:57 AM
Post #10


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



ok bots are loading but I still had to turn on the cheat command in listen server
so achievement is still disabled.
rcbotd addbot, won't work on listen server.
Anyway tnx for trying.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Root
post Jul 24 2013, 12:07 PM
Post #11


Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 20-July 13
Member No.: 2,291



QUOTE(genmac @ Jul 24 2013, 02:57 PM) *

ok bots are loading but I still had to turn on the cheat command in listen server
so achievement is still disabled.
rcbotd addbot, won't work on listen server.
Anyway tnx for trying.

Strange issue! Everything should work as intended (especially for dedicated server).
Does SM & MM:S even can be run at a listen server? It's not supported for listen servers since long time ago (valve policy about l4d and plugins) - so that's why its wont work I guess. Not tested though.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jul 24 2013, 06:13 PM
Post #12


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 878
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(Root @ Jul 24 2013, 05:07 AM) *

Strange issue! Everything should work as intended (especially for dedicated server).
Does SM & MM:S even can be run at a listen server? It's not supported for listen servers since long time ago (valve policy about l4d and plugins) - so that's why its wont work I guess. Not tested though.

I don't know about the technical stuff or valves policys, but SM & MM:S have been working fine with listen servers (locally) with your deathmatch mod!!... So I donno, you know more about this than I do... smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Root
post Jul 24 2013, 08:24 PM
Post #13


Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 20-July 13
Member No.: 2,291



QUOTE(madmax2 @ Jul 24 2013, 10:13 PM) *

I don't know about the technical stuff or valves policys, but SM & MM:S have been working fine with listen servers (locally) with your deathmatch mod!!... So I donno, you know more about this than I do... smile.gif

Well I just removed FCVAR_CHEAT flag for 'bot' command which RCBot2 uses to add a bot (along with rcbotd addbot), probably command flag remover wont work on listen server (or I am using wrong version of SM and MM:S). I should do more investigations...
What versions you used? Would be nice if you provide a whole pack, so I'd install and check on my compuiter biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jul 25 2013, 01:50 AM
Post #14


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



@Root....Yeah SM + MMS + plugins like gun game, cssdm etc works well on listen server for css, dods, and hl2dm just like the old days when people uses the very first metamod plugins on HL won mods.
Rcbot2 is also meant for listen server and dedis as well though it's need some few more bug fixes on dedis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jul 25 2013, 02:16 AM
Post #15


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,019
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



I could probably remove the fcvar cheat flag from within the rcbot plugin . I could try that next time
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jul 25 2013, 05:53 PM
Post #16


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 878
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(Root @ Jul 24 2013, 01:24 PM) *

Well I just removed FCVAR_CHEAT flag for 'bot' command which RCBot2 uses to add a bot (along with rcbotd addbot), probably command flag remover wont work on listen server (or I am using wrong version of SM and MM:S). I should do more investigations...
What versions you used? Would be nice if you provide a whole pack, so I'd install and check on my compuiter biggrin.gif

This may not be any help? I haven't run your DM mod in over a month & there have been dods updates since then. When I get some time i'll load it up & see if it still works on listenserver. I think both MM:S & SM were dev versions... I must of got MM:S from alliedmods.net? And SM is a little dated now...

These were the exact packages I was using...

mmsource-1.10.0-hg830-windows.zip

sourcemod-1.5.0-hg3830-windows.zip

and your DM mod

zadroot-DeathMatch-0d6276d.zip

Hope this helps?

max
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Root
post Jul 25 2013, 06:31 PM
Post #17


Member
**

Group: Members
Posts: 24
Joined: 20-July 13
Member No.: 2,291



Thanks madmax2! I will try to do something asap

EDIT:
Okay I got it working. I just loaded SM & MM:S with -insecure launch option
Seems like that's a RCBOT thing (it replies [RCBot] error: sv_cheats must be 1 to add bots)
Normal cheat command would reply 'Can't use cheat command "cmd" in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.'
I cant do anything via SM here, so we have to wait until Cheeseh make a fix.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 11th July 2020 - 04:01 AM