IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Install help
tactical
post Oct 8 2022, 08:03 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 8-October 22
Member No.: 2,646



I have installed Nightc0re's version of RCbOt2 to my windows server. I've read all the threads about issues and modified accordingly but my server does not recognize the bots. In game when checking the meta plugins, RCbots2 does not populate in the list.

I've noticed a lot of the threads and support have stopped years ago but any help would be very much appreciated.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Oct 8 2022, 08:55 PM
Post #2


RCBot Fan
****

Group: Admin
Posts: 191
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



https://github.com/APGRoboCop/rcbot2 Use this build as this is more up-to-date
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tactical
post Oct 8 2022, 11:02 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 8-October 22
Member No.: 2,646



Thank you for the info. Will this updated version work on a rented windows game server?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Oct 9 2022, 02:38 AM
Post #4


RCBot Fan
****

Group: Admin
Posts: 191
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



Should do.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 22nd February 2024 - 02:17 PM