IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Requesting battlegrounds waypoints...
losteboye
post Mar 12 2005, 09:21 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-March 05
From: Beaverton (just outside of Portland OR)
Member No.: 510



Any battlegrounds waypoints would be the greatest, thanks.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MarD
post Mar 21 2005, 07:23 PM
Post #2


RCBot Fan
****

Group: Waypointers
Posts: 139
Joined: 30-September 04
From: Canada EH?
Member No.: 419



Heyyo,

Outta curiosity... did anyone make any Battleground waypoints???

I've been interested in the mod's idea.. I might have to attempt to waypoint this clever mod.

So yeah.. any hints to wether someone's waypointed this mod or not? If not tell me, I'll dl this sucker n' waypoint up a few maps. Shouldn't be too hard. wink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Mar 21 2005, 10:29 PM
Post #3


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,043
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



I already waypointed the maps that come with it
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MarD
post Mar 23 2005, 07:46 AM
Post #4


RCBot Fan
****

Group: Waypointers
Posts: 139
Joined: 30-September 04
From: Canada EH?
Member No.: 419



Heyyo,

Hmm.. odd, wonder what's up with this guy then.. did he get a release that diddn't come with the waypoints or something? blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Mar 23 2005, 04:59 PM
Post #5


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,043
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



bad install me thinks... laugh.gif laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MarD
post Mar 24 2005, 07:04 PM
Post #6


RCBot Fan
****

Group: Waypointers
Posts: 139
Joined: 30-September 04
From: Canada EH?
Member No.: 419



Heyyo,

Hmm, either that... or he's on some old version of rcbot n' just updated to the latest dll... which would be weird... huh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jrloco
post Sep 3 2005, 12:22 AM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 3-September 05
Member No.: 623



my bg rcbots dont move! i when i get close to the american camp in the map battlefield they shoot me...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MarD
post Sep 3 2005, 01:09 AM
Post #8


RCBot Fan
****

Group: Waypointers
Posts: 139
Joined: 30-September 04
From: Canada EH?
Member No.: 419



Heyyo,

Hmm, try this command:

rcbot waypoint on

you should see a lot of lines, if not then you could have a bad install, if so just reinstall.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jrloco
post Sep 3 2005, 02:03 AM
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 3-September 05
Member No.: 623



ill try thanks, hey i saw a lot of blue lines those are the waypoints right? so why my bots just jump adn turn around without moving?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Sep 3 2005, 10:41 AM
Post #10


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,043
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



they won't work on WON just the Steam version. For some reason the bots can't move on the WON version of HL.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jrloco
post Sep 3 2005, 03:17 PM
Post #11


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 3-September 05
Member No.: 623



damn damn damn damn damn damn well i hope to get battlefield 2 soon
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2021 - 05:02 PM