IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 2 Questions: dedicated Serverstart = no bots & rcbot2meta.dll (481)
darkranger
post Jan 5 2016, 07:25 PM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 50
Joined: 3-February 13
From: Austria
Member No.: 2,254



Hello!

1st:
After Serverstart no bots will enter!
bots_quota is set correctly:
Humans "0" => Bots "2"

When i connect to the server and leave immediately bots will stay on server also after a map change?
What did i wrong? "rcbotd addbot" does nothing on my dedicated server!


2nd:
I wanted to update my server to Version 481 !
But when i replace the DLL(only the DLL) it says could not find bot_mods.ini
When i go back to the 473 DLL all runs fine.

these version i am running:
"rcbot_ver" = "TF2/HL2DM/DOD:S 1.00 META Win32 473 (BUILD Oct 15 2015-21:23:29)"

Thanks for helping!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jan 5 2016, 09:36 PM
Post #2


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 811
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Not sure about the 1st question, so I'll try the 2nd... I think Nightcores and Cheesehs quota systems are different tho...?

Sounds like it can't locate the rcbot2 folder. Yeah, I know, it does not make sence if you are just dropping in a different dll. If you have not done so, you will need to update the hookinfo.ini, I think it may cause that message too? I'd also double check the rcbot2.vdf...

Here is Nightcores default rcbot2.vdf:

CODE
"Metamod Plugin"
{
    "alias"            "rcbot2"
    "file"            "addons/rcbot2/bin/RCBot2Meta"
    "rcbot2path"        "addons/rcbot2/"
}


Here is the rcbot2.vdf I use with Cheesehs version on a listen server:

CODE
"Metamod Plugin"
{
"alias" "RCBot2"
"file" "addons/rcbot2meta"
"rcbot2path" "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\rcbot2"
}


You can use the full path for the rcbot2path if you need to. That may help...?

I do want to caution you, on listen server I have not been able to get a stable nightly build for dods (Cheesehs). I just tried the v1.01 Dec 481 build and I still get random crashes, v1.0 is stable for me and does not crash. Maybe dedicated will be different?

Hey genmac, can you confirm any random crashes on Cheesehs Dec nightly build, on dods. You should see it within a couple 20 min rounds on dod_anzio. I've been running 15 or 16 bots depending on if I was playing or spectateing, all classes.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jan 5 2016, 10:08 PM
Post #3


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 811
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Latest hookinfo.ini here:

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....ost&p=13967

I'm not sure if those 2 offset cvar's are needed for dods or not? I've tried it both ways...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
darkranger
post Jan 5 2016, 10:46 PM
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 50
Joined: 3-February 13
From: Austria
Member No.: 2,254



Thanks!
I have tested it on my listen server with the FULL PATH in the VDF! and its working!
(with the new hookinfo)

but i got some errors in console:
RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayerResource
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_iEffectFlags for class CBaseEntity
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer

and much more.........

No errors with the 473 Build.

I think this new version had some dods fixes: http://rcbot.bots-united.com/forums/index.php?showtopic=2008


On my dedicated server i have this version: (and its running fine)
[01] RCBot2 (1.00 (r473)) by Cheeseh, Nightc0re

But as you say that 473 is stable and with the newer one there are some crashes i will stay on 473! smile.gif

It looks for me that there are 2 different versions of the RCBOTS? hmm..




User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jan 5 2016, 11:03 PM
Post #5


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 811
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Please check for random crashes with the dec build. It's the newest release, from the Cheesehs first post on the link:

http://rcbot.bots-united.com/forums/index.php?showtopic=2008

It usually crashes in 10 to 15 minutes into the round, i'd like someone to confirm this cause it could be my crappy PC???

I've seen those messages too, think i'll check that again, I think it was this build?

[edit]

Those appear to be all Tf2 warning messages, not DODs... Here is what I get...

CODE
Files\Steam\steamapps\common\rcbot2\profiles\33.ini" not found
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayerResource
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_iEffectFlags for class CBaseEntity
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponMedigun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponMedigun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectTeleporter
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponMedigun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectDispenser
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectTeleporter
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectDispenser
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectDispenser
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponPhysCannon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponPhysCannon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CHL2MP_Player
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CHL2MP_Player
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_takedamage for class CBaseEntity
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectTeleporter
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectTeleporter
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFObjectiveResource
"
"
"
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTeamRoundTimer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTeamRoundTimer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTeamRoundTimer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFGrenadePipebombProjectile
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CObjectSentryGun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWeaponBase
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWearable
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CBaseAttributableItem
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CBaseAttributableItem
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CBaseAttributableItem
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWeaponBase
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWeaponBase
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFGameRulesProxy
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWeaponBuilder
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFWeaponBuilder
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponMedigun
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFGameRulesProxy
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CTFPlayer


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
darkranger
post Jan 6 2016, 08:27 AM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 50
Joined: 3-February 13
From: Austria
Member No.: 2,254



Strange thing on Dedicated server!
I use exact the same Config and Files as on my listenserver, but only 1 Bots appear in Game!

This is the Error: Hook_SetCommandClient(-1)

i do some testing on my listenserver if crashing!.....
EDIT: Server crashes with Build 481 for me too...

And I see some strange errors on listen server thats why no Bot appear!
Unknown command: rcbot_sv_cheats_auto
Unknown command: rcbot_bot_quota_interval


These commands are not in the cvarlist od the server!
It looks like the version 481 is only for TF2 ?


I will stay on Build 473. Looks like this build is running perfect!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jan 6 2016, 06:00 PM
Post #7


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



QUOTE(madmax2 @ Jan 5 2016, 09:36 PM) *



Hey genmac, can you confirm any random crashes on Cheesehs Dec nightly build, on dods. You should see it within a couple 20 min rounds on dod_anzio. I've been running 15 or 16 bots depending on if I was playing or spectateing, all classes.


So far no crashes for me..but I will test it again...my little kid love this game so he can play test it for me for hours.

---

Ok play tested it, Dec 19 compile....it was stable until on the 4th map change, freezes until it ctd at around 15-20 min sof gameplay.

so will re-test the...rcbot_ver TF2HL2DMDODS 1.01 META win32 481 (BUILD Nov 21 2015-085907)...for stability.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jan 9 2016, 12:25 AM
Post #8


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 811
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(genmac @ Jan 6 2016, 10:00 AM) *

So far no crashes for me..but I will test it again...my little kid love this game so he can play test it for me for hours.

---

Ok play tested it, Dec 19 compile....it was stable until on the 4th map change, freezes until it ctd at around 15-20 min sof gameplay.

so will re-test the...rcbot_ver TF2HL2DMDODS 1.01 META win32 481 (BUILD Nov 21 2015-085907)...for stability.

Just saw your edit... rolleyes.gif Well I tried both those builds, and I have only managed to get through one 20 minute round. My PC is low end and I only have 1.5 gb of system RAM on winXP, so I'm guessing there is a memory leak, I think I may be running out of memory when it crashes. You likely have more system RAM (I think everyone does by now, LOL), so it may take longer for it to crash???

btw, what version of mmsource have you been using, I could try that... Oh, and I crash straight to the desktop, maybe a brief freeze then crash... blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Jan 9 2016, 12:52 AM
Post #9


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



QUOTE(madmax2 @ Jan 9 2016, 12:25 AM) *

Just saw your edit... rolleyes.gif Well I tried both those builds, and I have only managed to get through one 20 minute round. My PC is low end and I only have 1.5 gb of system RAM on winXP, so I'm guessing there is a memory leak, I think I may be running out of memory when it crashes. You likely have more system RAM (I think everyone does by now, LOL), so it may take longer for it to crash???

btw, what version of mmsource have you been using, I could try that... Oh, and I crash straight to the desktop, maybe a brief freeze then crash... blink.gif

I'm using the latest snaphot....mmsource-1.10.7-git951.

Btw the test was on 30 mins timelimit. May BE you should try the Oct compile?
http://rcbot.bots-united.com/forums/index....ost&p=13882
though it's mainly for tf2 but just try it for stabality test for your dods.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
darkranger
post Jan 9 2016, 09:52 PM
Post #10


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 50
Joined: 3-February 13
From: Austria
Member No.: 2,254



For me it looks like the releases after Build 473 are not stable for DODS!

I have used Build 474 on my server and it crashes sometimes. with 473 no Problem!



but what is about my other Question? Can anybody help me or is it just a problem with "hibernating" on the dedicated server ?

After Serverstart no bots will enter!
bots_quota is set correctly:
Humans "0" => Bots "2"



greetz, darkranger
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DAAS
post Mar 17 2016, 06:01 PM
Post #11


Member
**

Group: Members
Posts: 31
Joined: 29-October 10
Member No.: 1,900



Cant you use the command that there ar Always, 5 bots min and let
's say 20 bots max on the server.

I use, 0 bots min and 12 bots max., they leave 1 by one.... Works flawless.

Cant wait to see updates for Dods if they may come
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genmac
post Mar 26 2016, 09:51 AM
Post #12


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 571
Joined: 11-November 11
Member No.: 2,098



TF2, seems the one getting most of the stability fixes but then again I only play test the bots on a listenserver so dedis operators will just have to use older releases when 481 just not stable enough.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 23rd March 2019 - 07:28 AM