IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Lag when bots join
cycokat
post Dec 12 2017, 09:33 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-November 15
Member No.: 2,423



I have a DOD:S dedicated server on windows 7 Home Premium. When I first start the server and join a game, the bots load and you don't really notice. However as rounds progress, the system seems to freeze or lag for just a moment as each bot joins, and it gradually gets worse.

I've noticed that the [RCBot] AccessClient: lines that appear with each bot joining seem to just grow in number for each bot. For instance, what I'm pasting here is from the server after it had run for a number of rounds. I'm guessing that is what is causing the lag? Does anyone know why it is happening or how to correct it? Does this have something to do with rcbot_runplayer_hookonce ? Should that be 0 ?

Thanks in advance.


[RCBot] adding bot
L 15/15/5017 - 15:55:56: "Bot114<128><BOT><>" connected, address "none"
L 15/15/5017 - 15:55:56: [RCBOT2] Hook_ClientActive(7, 0)
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
[RCBot] AccessClient: 'STEAM_0:0:4531439','BOT'
[RCBot] AccessClient: '[U:1:8465878]','BOT'
L 15/15/5017 - 15:55:56: "Bot114<128><BOT><>" entered the game
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2019 - 12:10 PM