IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Borland makefiles, try these...
Cheeseh
post Jul 15 2004, 01:02 PM
Post #1


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



Try these make files for borland, I'm not sure if they work, please try...

Metamod makefile



Attached File(s)
Attached File  makefile_borland_mm.txt ( 1.06k ) Number of downloads: 255
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jul 15 2004, 01:02 PM
Post #2


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



standalone makefile


Attached File(s)
Attached File  makefile_borland_sa.txt ( 1.04k ) Number of downloads: 263
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
link2002
post Jul 15 2004, 01:11 PM
Post #3


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 7-February 04
From: Brazil
Member No.: 231



i will try it biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
link2002
post Jul 15 2004, 01:48 PM
Post #4


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 7-February 04
From: Brazil
Member No.: 231



i received errors


Attached image(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jul 15 2004, 01:53 PM
Post #5


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



jees I dunno, I'm no expert in everything, particularly things I don't use and don't want to use, sorry.. any borland experts out there?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
link2002
post Jul 15 2004, 04:41 PM
Post #6


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 7-February 04
From: Brazil
Member No.: 231



i added the #include lines and get these errors:


Attached image(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
LordSkitch
post Jul 15 2004, 06:59 PM
Post #7


I cuddle with my bots.
*****

Group: Moderator
Posts: 980
Joined: 16-April 04
From: Alvin, Texas
Member No.: 291



Go get Visual Studio biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
link2002
post Jul 15 2004, 08:58 PM
Post #8


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 7-February 04
From: Brazil
Member No.: 231



Visual Studio requires win 2000, XP or 2003 server
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jul 15 2004, 09:35 PM
Post #9


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



not the IDE, only the toolkit requires it. I don't know where you could get the IDE for cheap unless you're a student
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
link2002
post Jul 16 2004, 01:13 PM
Post #10


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 7-February 04
From: Brazil
Member No.: 231



i am one student
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
LordSkitch
post Jul 16 2004, 03:47 PM
Post #11


I cuddle with my bots.
*****

Group: Moderator
Posts: 980
Joined: 16-April 04
From: Alvin, Texas
Member No.: 291



It looks like you're running Win98 or ME or something along those lines, all you need is Visual Studio 6, it's easy enough to find, and it'll run on anything from Win95a...


I can't stand that .NET crap.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ModChaosControl
post Jul 18 2004, 08:25 AM
Post #12


Member
**

Group: Members
Posts: 39
Joined: 3-July 04
Member No.: 340



Visual Studio 6 is NOT that easy to find.

Try one night on google. Yowza
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
LordSkitch
post Jul 18 2004, 01:41 PM
Post #13


I cuddle with my bots.
*****

Group: Moderator
Posts: 980
Joined: 16-April 04
From: Alvin, Texas
Member No.: 291



eBay - visual studio 6

Theres the.. "legal" alternative, I'm sure theres "some other" way to get it, not that I would condone any thing but legal channels to get it. dry.gif I have never supported illegal acts during my administration! laugh.gif

You might also check with your computer science teachers who teach the C++ classes, theres a very good chance they can get you a copy of MSVC++ 6... which is usually more illegal than just downloading it.. They get site-licences for educational use, then give it out to all the students... I know my teachers wanted to give me a copy of it back when I was still in C++ classes rolleyes.gif

Usually, the downloaded forms of high end programs like that are in bulk licence agreements, so some guy pays $100,000 for a volume licence, instead of $300 a licence, and he can put it on as many computers as he wants... so technically, it's not even illegal to download those if you wanna take a very strict interpretation of the licence... thanks Government class.. biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ModChaosControl
post Aug 17 2004, 04:10 AM
Post #14


Member
**

Group: Members
Posts: 39
Joined: 3-July 04
Member No.: 340



meh, just bought VC++ 7 or 'Microsoft Visual C++ .NET standard edition'
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Whistler
post Aug 30 2004, 08:43 AM
Post #15


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 25-February 04
Member No.: 257



M$ has already released the free MSVC command line compiler and the beta version of VS.net 2005 (not available for download but you can order the CD for very cheap price) and MSVC Express (available for download).

note that M$ doesn't let you release anything compiled with their beta versions.

http://lab.msdn.microsoft.com/vs2005/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 10:07 PM