IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Dedi servers and RCbot2, Update the install instructions.
My Time
post Jul 14 2013, 03:45 AM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-February 13
From: Southern IL
Member No.: 2,256



Could we get the dedi server instructions updated ? I have not tried to run a DODS server after Steam borked things with the whole steamcmd thing. I am confused as to where to put the rcbot2 files.I tried to put the RCbot2 files in C:/users/Donnie folder. did not work. I get a rcbot not found message if I type "rcbot config max_bots 20" in console. I have the HPB_Bot2.dll in the C:/steamcmd_win32/dods/bin folder. I have the rcbot2.vdf in C:/steamcmd_win32/dods/dod/addons folder. I also changed the bot_mods to "mod = DOD
steamdir = dod
gamedir = dod
bot = DOD" Any help here ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jul 15 2013, 06:06 PM
Post #2


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 835
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Hi Mytime,

I'm not sure if this will help, but try changing from dod to dods for steamdir. I think the rest looks correct? I don't have a dedi setup for source/steam games so can't be sure? But it seems the problem is usually in the bot_mods.ini.

These threads might be of some use...

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....amp;#entry11653

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....amp;#entry11970

If you still can't get it going, maybe copy & paste any console error messeges you are getting...

Hope this helps...

max
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
My Time
post Jul 17 2013, 09:49 PM
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-February 13
From: Southern IL
Member No.: 2,256



Thanks for the Help Max. Adding the "s" onto dod fixed some of the problem. I also forgot to add my steam ID to the list to add bots while on the server. Again many thanks for the help !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Jul 17 2013, 10:03 PM
Post #4


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 835
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Cool, glad I could help... I was kinda guessing, it's good to know what fixed it.... rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
My Time
post Aug 7 2013, 07:36 PM
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-February 13
From: Southern IL
Member No.: 2,256



If some peeps would stop by my server and play a few rounds and give me some feed back I sure would like it. The IP is 74.91.115.154:27015 . I need to know if the bots are to turned up or if you see something you would do different. Thanks ! P.S. I still never seen a donate link here. I sure would like to send someone some money for all the hard work with both the bots and the waypoints. Time is money and you all have spent some time just putting this out for free !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2019 - 06:54 AM