IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uncertain question, Rcbots not doing their job
MK777
post Aug 19 2018, 08:31 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 6-August 16
From: Canada
Member No.: 2,465



Hello everyone, I don't think that is common issue but something weird is happening with my rcbots.

long story short. I had a virus on my computer and I had to restart completely. meaning I lost everything.
After getting lots of my stuff back. now with the Rcbots. I managed to make them work. but something is off.

They don't play CP at all. they ignore the attack and defense navigations and they try to go on the next stages even if there is a wall blocking the way. *cp_dustbowl for exemple*

They don't do randomn mess around during the setup, they all charge at the door and try to cross it until setup is over.

They know to capture the flag. but don't know how to capture it back to our base. *ctf_2fort for exemple*

there may be more, but otherwise. other objectives they are fine like KOTH. Arena as well but they just don't capture the point either, Payload seems fine, but on setup they try to go to different map location until the setup is over they play normaly

I downloaded the latest Rcbots from robocop on the other website APG with the latest hookinfo as well updated.
I simply can't tell why they are just not doing their objective right. huh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 27th January 2020 - 10:46 AM