IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Rcbot Dead?, Just remembered this site...
DreadedGhoul575
post Oct 24 2017, 07:19 PM
Post #1


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 120
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



It's been a while since playing against these bots.

Are they still working at all, or any other bots?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Oct 25 2017, 07:22 AM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 74
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



QUOTE(DreadedGhoul575 @ Oct 24 2017, 08:19 PM) *

It's been a while since playing against these bots.

Are they still working at all, or any other bots?

Well not quite sure as I'm trying to fix the bots as well working out how they aren't working. But it's not easy for me and doing it single handedly. I think Cheeseh is still really busy with stuff at home.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Oct 26 2017, 07:45 AM
Post #3


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 2,887
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(RoboCop @ Oct 25 2017, 08:22 AM) *

Well not quite sure as I'm trying to fix the bots as well working out how they aren't working. But it's not easy for me and doing it single handedly. I think Cheeseh is still really busy with stuff at home.


If you can let me know of the issues getting rcbot2 running let me know. I can try my best when I have free time. Because I was aware rcbot2 still works for tf2 but I could be wrong as I haven't used it for a while now
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Oct 26 2017, 10:25 PM
Post #4


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 696
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(DreadedGhoul575 @ Oct 24 2017, 12:19 PM) *

It's been a while since playing against these bots.

Are they still working at all, or any other bots?

No, RCbot's not dead... just older... tongue.gif

As of a couple days ago, RCbot2 1.0 was still working on DoDs. I don't know about TF2, tho? But I think they still work if you use the hookinfo exe Cheeseh made...

Hey Cheeseh, it's been a while, hope you are well.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Oct 27 2017, 06:26 PM
Post #5


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 74
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



QUOTE(madmax2 @ Oct 26 2017, 11:25 PM) *

No, RCbot's not dead... just older... tongue.gif

As of a couple days ago, RCbot 1.0 was still working on DoDs. I don't know about TF2, tho? But I think they still work if you use the hookinfo exe Cheeseh made...

Hey Cheeseh, it's been a while, hope you are well.

Well today TF2 recently had a huge "Jungle Inferno" Update. I don't know if the hookinfo tool needs fixed for TF2. But I would like to help as RCBot2 appears to work better for TF2 Mario, Lego, Halloween and Doomsday maps.

Also I hope Bots-United Admins don't mind but I've created a Discord channel for Bots-United.

http://forums.bots-united.com/showthread.p...66902#post66902
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Oct 27 2017, 06:52 PM
Post #6


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 696
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(RoboCop @ Oct 27 2017, 11:26 AM) *

Also I hope Bots-United Admins don't mind but I've created a Discord channel for Bots-United.
http://forums.bots-united.com/showthread.p...66902#post66902

Yes, I saw that smile.gif... Sadly, I can't use discord because of my poor bandwidth/data limits, (dialup & prepaid cell phone). Guess I need to get with the modern times wink.gif ... It should be useful, I don't think they would mind, thanks...

btw, Happy Birthday... tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Oct 29 2017, 10:32 PM
Post #7


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 120
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



QUOTE(madmax2 @ Oct 26 2017, 11:25 PM) *

No, RCbot's not dead... just older... tongue.gif

As of a couple days ago, RCbot2 1.0 was still working on DoDs. I don't know about TF2, tho? But I think they still work if you use the hookinfo exe Cheeseh made...

Hey Cheeseh, it's been a while, hope you are well.

Oh ok, I understand. And my apologies; hope everyone is doing well, since I was last on here lol.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MK777
post Oct 30 2017, 01:59 AM
Post #8


Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 6-August 16
From: Canada
Member No.: 2,465



Well I can confirm that Rcbots still works with the jungle inferno update.

the hookinfo.ini needed to be updated as well but with cheeseh's program hookinfo.exe~ it fixes it
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Oct 30 2017, 01:03 PM
Post #9


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 74
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



QUOTE(MK777 @ Oct 30 2017, 02:59 AM) *

Well I can confirm that Rcbots still works with the jungle inferno update.

Was this tested on the Windows or the Linux version of my RCBot2 nightly builds?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MK777
post Nov 1 2017, 11:23 AM
Post #10


Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 6-August 16
From: Canada
Member No.: 2,465



QUOTE(RoboCop @ Oct 30 2017, 09:03 AM) *

Was this tested on the Windows or the Linux version of my RCBot2 nightly builds?



It was on the Windows version~
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Nov 1 2017, 03:00 PM
Post #11


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 74
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



QUOTE(MK777 @ Nov 1 2017, 11:23 AM) *

It was on the Windows version~

I see well we kinda need Linux testers for helping RCBot2 to work for Linux servers. I don't know which compiler is better as had to test those builds from using GCC 4.8 as well using older compilers for Windows as using VS 2015 or higher won't work. I'm not sure if it due to the incompatibility with c++=14, but stay focused on any crashes linked to RCBot2 as long you got the Debug Logs that are relevant to RCBots.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Jan 11 2018, 02:19 PM
Post #12


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 120
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



QUOTE(MK777 @ Oct 30 2017, 02:59 AM) *

Well I can confirm that Rcbots still works with the jungle inferno update.

the hookinfo.ini needed to be updated as well but with cheeseh's program hookinfo.exe~ it fixes it

Mind guiding me through the installation of RCBOT2 for TF2?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2018 - 04:52 AM