IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> New waypoints forum :D, submit/request waypoints here too...
Cheeseh
post Sep 24 2003, 06:01 PM
Post #1


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



I've noticed the waypoints page wont upload waypoints right, I need to sort out the permissions...

So I think a forum will also be good for requesting and submitting waypoints biggrin.gif so I made these forums, use them well tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Oct 5 2003, 07:22 AM
Post #2


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



If anyone has any waypoint requests for mods supported by rcbot, you must supply the following information.

Please post:
1) name of the mod
2) name of the map
3) if it's a custom map, a link to the map (very important)



Failure to follow these 3 simple rules may get your request ignored or denied.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rasvan
post Dec 8 2003, 10:49 AM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-November 03
Member No.: 116



Nedded waypoints for:

1) name of the mod: Natural Selection V2.01
2) name of the maps:

ns_depths.bsp
ns_fahkikko.bsp
ns_osmsiege.bsp


Thank you !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Dec 9 2003, 01:07 AM
Post #4


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



QUOTE (rasvan @ Dec 8 2003, 10:49 AM)
Nedded waypoints for:

ns_depths.bsp
ns_fahkikko.bsp
ns_osmsiege.bsp

I don't have these maps. Can you post links to where I can get them?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rasvan
post Dec 9 2003, 10:00 AM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-November 03
Member No.: 116



QUOTE (Sandman[SA] @ Dec 9 2003, 01:07 AM)
QUOTE (rasvan @ Dec 8 2003, 10:49 AM)
Nedded waypoints for:

ns_depths.bsp
ns_fahkikko.bsp
ns_osmsiege.bsp

I don't have these maps. Can you post links to where I can get them?

I have this link to some ns maps:

http://nsworld.ns-central.co.uk/MapList.php
http://members.lycos.co.uk/eliteguard/list.htm
http://ns.punkassfraggers.com/maps/maps.shtml

Any waypoints, for any map will be nice to have.

Thank you !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Dec 10 2003, 06:29 PM
Post #6


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



ns_fahkikko Map Found
ns_depths Map Found Un-waypointable
ns_osmsiege Map Found Finally

I will try and get these done shortly.

This post has been edited by Sandman[SA]: Dec 30 2003, 09:13 AM


Attached File(s)
Attached File  ns_osmsiege.zip ( 2.72k ) Number of downloads: 304
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Dec 11 2003, 04:45 AM
Post #7


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



I have a playable waypoint for ns_fahkikko. Interesting map but I hope you have a great video card for this one. The marine bots play it fairly well but the aliens stuggle with it.

I took a look at ns_depths and i'm sorry to report that this map is just not waypointable for any bot let alone rcbot. Bots in general can't use func_trains and rcbots just can't climb walls at all.

But anyway, here is the ns_fahkikko waypoint. Let me know how they do.


Attached File(s)
Attached File  ns_fahkikko.zip ( 1.93k ) Number of downloads: 298
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
rasvan
post Dec 11 2003, 04:34 PM
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 22-November 03
Member No.: 116



Thank you, but they don't move. They remain in the Ready Room.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Dec 11 2003, 08:52 PM
Post #9


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



Yeah, bots don't move in the readyroom. They just use the F1 and F2 functions there waiting for slots for them to join teams.

Try making these changes in your listenserver.cfg. It should clear that up.
CODE
mp_autoconcede 0
mp_limitteams 20
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mr_Saturn
post Dec 30 2003, 08:14 AM
Post #10


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 30-December 03
Member No.: 158



Mod = Sven Coop (did i spell right ? lol)
map = Classic map pack (i would like some of these maped if possible )

link Mappack
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Phoenix_reborn888
post Jan 19 2004, 10:48 PM
Post #11


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 19-January 04
Member No.: 194



Mod: Sven coop
Maps: Re1

Just wanted some waypoints done for this map!, i saw another thread but i couldnt download the waypoints, the zips corrupted sad.gif

Any help would be appreciated smile.gif

Link : http://www.svencoop.com/files.php

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zodiac
post Apr 2 2004, 05:00 PM
Post #12


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 60
Joined: 23-March 04
From: California
Member No.: 276



OK, here is the official request for Waypoints for Natural Selection 3.0 Beta 3

MOD: nsp
Maps:
co_faceoff
co_daimos
co_kestrel
co_rebirth
co_core (I think someone here has this)
co_ulysses
co_pulse

These maps are standard with the NS 3.0 Beta 3 release, but need waypoints.

Thank You smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sandman[SA]
post Apr 3 2004, 01:42 AM
Post #13


RCBot Waypointer
*****

Group: Moderator
Posts: 987
Joined: 15-September 03
From: Philadelphia
Member No.: 19



zodiac, I suppose you are aware that the current version of rcbot does not properly support combat mode. Kind of a waste of time waypointing maps for rcbot if they can't play it, don't you think?

In the meen-time, why not use whichbots for your combat mode only server? Whichbots fully support combat mode, including waypoints for almost all ns 3.0 default combat maps.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gruuunt
post Apr 4 2004, 04:12 PM
Post #14


Advanced Moron
****

Group: Waypointers
Posts: 286
Joined: 21-December 03
From: Droitwich Spa, Worcestershire, Uk
Member No.: 143



ummm apart from the fact they dont upgrade they play a pretty mean game in combat. Its funny to watch them actually hide and lie in wait for the whichbot aliens.

Will/is there be any changes to RcBot to support Combat or is that just on the wishlist??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gruuunt
post Apr 4 2004, 04:14 PM
Post #15


Advanced Moron
****

Group: Waypointers
Posts: 286
Joined: 21-December 03
From: Droitwich Spa, Worcestershire, Uk
Member No.: 143



Errrm, I keep getting an SMTP error given from your server whenever I make a post. Hope I aint got a virus damn....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Apr 4 2004, 09:32 PM
Post #16


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE (Gruuunt @ Apr 4 2004, 04:14 PM)
Errrm, I keep getting an SMTP error given from your server whenever I make a post. Hope I aint got a virus damn....

k..testing...

okay here, maybe try again, just it should be the forums fault, it might be fixed
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zodiac
post Apr 5 2004, 04:00 PM
Post #17


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 60
Joined: 23-March 04
From: California
Member No.: 276



Sandman[SA], why would you throw me over to using a Whichbot?

#1 Whichbot does not include autospawning min and max bots, I have to start them manually from the console, great if I was sitting there for every game to add them in, rcbot has this function.
#2 Whichbot will not respawn when there is a map change. He will only continues to spawn if it is the same map. RRCBOT has this function.
#3 Why not port the functionality of Whichbot to RCBOT for COMBAT? RCBOT already has the cool features that Whichbot does not. I do not understand why the COMBAT functionality can not be built into RCBOT??

Is this not possible to build into RCBOT? It seems to me like the Waypoints are the only holdup otherwise they work fine. Am I asking for the impossible here? If Whichbot can do it RCBOT certainly CAN do it.

Come on guys, whats the deal here?

Afterall just using the Whichbot Waypoints for RCBOT has improved the Aliens team 100%, why can't the same be done for the Marines.

I can not say that I am not disappointed guys. I am really having a hard time knowing where you are coming from on this. It does not add up. You really have something here, and you cannot say that you have not thought about this because RCBOT 1.3 comes with the waypoint for co_angst which works great.

I want to be anything but a pain in the ass here but I want to understand why COMBAT is not being supported by you guys and you would rather me use another bot for COMBAT when it seems you guys have the power to easily nip this.

I'm confused. "If it's not broke, don't fix it" does not work these days guys, you have to stay up on the cutting edge, or be left behind.

I Georank at 30 so I see alot of players, I have already committed the exposure on the Game and on my Website, please do not let me down by telling me that you don't support this usage.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gruuunt
post Apr 5 2004, 08:18 PM
Post #18


Advanced Moron
****

Group: Waypointers
Posts: 286
Joined: 21-December 03
From: Droitwich Spa, Worcestershire, Uk
Member No.: 143



QUOTE

#1 Whichbot does not include autospawning min and max bots, I have to start them manually from the console, great if I was sitting there for every game to add them in, rcbot has this function.
#2 Whichbot will not respawn when there is a map change. He will only continues to spawn if it is the same map. RRCBOT has this function.


both counts add to server.cfg
wb add (strangely enough this adds 2 bots)

As I have said before, apart from the none upgrades, rcbot plays a MEAN game in combat, they are certainly not just alien fodder.

Check out my server if you want proof:

Gruuunts Bot Server 82.68.100.90:27016

Once cheeseh gets to grips with the upgrade, the world is his cc ph34r.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zodiac
post Apr 5 2004, 10:37 PM
Post #19


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 60
Joined: 23-March 04
From: California
Member No.: 276



Gruuunt, what are you using for Waypoints in COMBAT? Also what are you setting in the server.cfg to do both of the tasks that were mentioned previously for wb? What is the skill level that you have the bots set for? I set my Bot skill level to 85 on all of them. I am using the wb waypoints presently that are not panning out presently. If you have custom Waypoints for your COMBAT server post em over. Thanks smile.gif

The only maps that I am using that are not wb are co_angst (comes with rcbot 1.3) and co_rebirth (off this forum Thanks to BigBadWolf)

Let me know
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Apr 5 2004, 11:18 PM
Post #20


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



By the way, as the forum has moved to another server, the .zip downloads will work okay now, so you've got some more waypoints for combat !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages V  1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 16th October 2019 - 10:22 PM