IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> RCBOT2 TF2 ERROR (NEW UPDATE), Rcbot2 Charsing
killername124
post Sep 26 2018, 06:26 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 26-September 18
Member No.: 2,559



how to fix?

my rcbot2 version is last version

im downloaded new rcbot2 update

on joined game to charsing game

rcbot2 new version tf2 errors

I've played with rcbot2 for the first time
but this issue also appeared

I had already set up a previous version of the game when it was crashing. But in MVM mode, the game wasn't crashing, just when I died or when the bots died. I downloaded the new version immediately I saw it, but it likes any map when I enter the game directly crashes sad.gif

so I can not play with this bot where I could play without crashing sad.gif

im opening tf2 console and.
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_iEffectFlags for class CBaseEntity
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponPhysCannon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponPhysCannon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CHL2MP_Player
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CHL2MP_Player
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODSniperWeapon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODBipodWeapon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODBaseRocketWeapon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODFireSelectWeapon
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODBaseGrenade
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayerResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayerResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayerResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODSmokeGrenade
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODGameRulesProxy
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponK98
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CWeaponGarand
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODGameRulesProxy
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODGameRulesProxy
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODPlayer
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODBombTarget
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODBombTarget
[RCBot] Warning: Couldn't find CLASS CDODObjectiveResource
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_takedamage for class CBaseEntity
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_bInSetup for class CTeamRoundTimer
[RCBot] Warning: Couldn't find getprop m_iDesiredClass for class CTFPlayer
errors

please fix sad.gif

my english is bad
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Sep 26 2018, 09:50 PM
Post #2


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 2,961
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



These are just warnings , not errors and not the reason why the game is crashing. IT is probably crashing because your rcbot2/config/hookinfo.ini is now out of date

Use the latest hook info updater to copy the new values over the old ones in the hookinfo.ini file

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....amp;hl=hookinfo
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Sep 26 2018, 09:55 PM
Post #3


RCBot Fan
****

Group: Moderator
Posts: 112
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



Did you use the HookInfo Tool provided from this package? If not you need to update the hookinfo.ini values inside for it to work. Use RCBotUpdater.exe located in rcbot2\tools folder.

https://github.com/APGRoboCop/rcbot2/releases
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
killername124
post Sep 27 2018, 01:10 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 26-September 18
Member No.: 2,559



QUOTE(Cheeseh @ Sep 26 2018, 09:50 PM) *

These are just warnings , not errors and not the reason why the game is crashing. IT is probably crashing because your rcbot2/config/hookinfo.ini is now out of date

Use the latest hook info updater to copy the new values over the old ones in the hookinfo.ini file

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....amp;hl=hookinfo


not working sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
killername124
post Sep 27 2018, 01:23 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 26-September 18
Member No.: 2,559



QUOTE(Cheeseh @ Sep 26 2018, 09:50 PM) *

These are just warnings , not errors and not the reason why the game is crashing. IT is probably crashing because your rcbot2/config/hookinfo.ini is now out of date

Use the latest hook info updater to copy the new values over the old ones in the hookinfo.ini file

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....amp;hl=hookinfo


thanks for helping worked smile.gif

debug version is not working
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Nov 22 2018, 09:01 PM
Post #6


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



Would be nice to see a tutorial to install rcbot2 for tf2, since I'm unsure where the official files are now and how to install.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Nov 23 2018, 11:57 PM
Post #7


RCBot Fan
****

Group: Moderator
Posts: 112
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



Try watching this:-

https://www.youtube.com/watch?v=hVq0ds5N4wQ

Also you maybe be better on downloading from Pongo's RCBot2 Github:-

https://github.com/pongo1231/rcbot2
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Nov 24 2018, 01:00 PM
Post #8


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



Github stuff looks confusing, I'll try that youtube vid; the comments appear to have some problems with crashing (2 months ago).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Nov 25 2018, 12:54 AM
Post #9


RCBot Fan
****

Group: Moderator
Posts: 112
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



That is maybe because of the hookinfo.ini not set properly but Pongo did some fixes to the current version.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Nov 26 2018, 06:26 PM
Post #10


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



So, what files do I download? Follow exactly the video at the beginning files and the rcbotmeta.dll from pongo?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
RoboCop
post Nov 29 2018, 05:13 PM
Post #11


RCBot Fan
****

Group: Moderator
Posts: 112
Joined: 17-December 15
From: Dundee, Scotland
Member No.: 2,435



Did you download my rcbot2.zip from my Github and updated the rcbotmeta.dll from Pongo's git?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DreadedGhoul575
post Dec 5 2018, 09:25 PM
Post #12


RCBot Fan
****

Group: Members
Posts: 126
Joined: 20-August 15
Member No.: 2,404



Yep, just did that all right now.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2018 - 11:57 AM