IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> plugins with rcbot2?
MK777
post Aug 8 2017, 07:37 PM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 6-August 16
From: Canada
Member No.: 2,465



Just a question like that, but before rcbots updated and the sourcemods.

The rcbot was able to supports addons plugins, but now it just doesn't work,
it always ask for the same problem which is seen in this picture : https://puu.sh/wtbnv/ce49924cd4.jpg

I know rcbot2 works without the plugins, but disables addons. but if I remove rcbot2, the addons works.
I can't seem to be able to find the solutions if there is one.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tryzombie501
post Aug 18 2017, 07:41 PM
Post #2


Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 20-October 16
From: United Kingdom
Member No.: 2,472



QUOTE(MK777 @ Aug 8 2017, 08:37 PM) *

Just a question like that, but before rcbots updated and the sourcemods.

The rcbot was able to supports addons plugins, but now it just doesn't work,
it always ask for the same problem which is seen in this picture : https://puu.sh/wtbnv/ce49924cd4.jpg

I know rcbot2 works without the plugins, but disables addons. but if I remove rcbot2, the addons works.
I can't seem to be able to find the solutions if there is one.


Working all fine here are you using the hook program to get the latest hook? Are you using bots on dedicated server or listen server? What version of sourcemod? What version of Rcbot2 (rcbot2meta.dll i hope)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MK777
post Aug 19 2017, 12:15 AM
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 6-August 16
From: Canada
Member No.: 2,465



QUOTE(tryzombie501 @ Aug 18 2017, 03:41 PM) *

Working all fine here are you using the hook program to get the latest hook? Are you using bots on dedicated server or listen server? What version of sourcemod? What version of Rcbot2 (rcbot2meta.dll i hope)


I have the last hook version for the hookinfo.ini
I'm using bots on a listen server
I had the the sourcemod version 1.8 build 6022
the version of rcbot i'm using is RCBot2 Meta Build, with of course the rcbot2meta.dll
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tryzombie501
post Aug 21 2017, 06:23 PM
Post #4


Member
**

Group: Members
Posts: 14
Joined: 20-October 16
From: United Kingdom
Member No.: 2,472



QUOTE(MK777 @ Aug 19 2017, 01:15 AM) *

I have the last hook version for the hookinfo.ini
I'm using bots on a listen server
I had the the sourcemod version 1.8 build 6022
the version of rcbot i'm using is RCBot2 Meta Build, with of course the rcbot2meta.dll


Strange I've not experienced this, the only thing i can think of is updating your sourcemod and metamod source completely.

If that don't work then perhaps something is wrong with your rcbot2 copy sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 23rd August 2017 - 07:29 PM