IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Need help
zemo
post Jul 10 2005, 02:06 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-July 05
Member No.: 588



[RCBOT>] warning: GetClientRep(): Bad pClient recieved (NULL) (returning default)
[RCBOT>] Adding Bot..

i get this error and the bots act like there are no waypoints but there are waypoints : ( help plzz


Edit: o and im using amxx, and the bots were working
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Jul 10 2005, 06:24 PM
Post #2


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



put waypoints on and make sure there are waypoints and they are in the rihgt place. Some waypoints can be out of date ... check the latest if you are using NS check out waypointworld http://waypoint-world.com/e107/news.php
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zemo
post Jul 16 2005, 03:22 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-July 05
Member No.: 588



ok ill do that....thanks : )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
snafuhl
post Oct 21 2005, 04:44 AM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 21-October 05
Member No.: 638



Hey ive got the same problem and ive pretty much configured around to make it work but still i get the same problem. Ive tried getting different waypoints but keep getting same error msg. It also says 'damaged Hal' when adding bot. Dont know if this could have anything to do with it
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
snafuhl
post Nov 9 2005, 08:53 AM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 21-October 05
Member No.: 638



Umm it would be good to get some feedback to the problem!!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Nov 9 2005, 03:51 PM
Post #6


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,018
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



that warning means nothing, just means that there are clients in the game that weren't picked up by the bots engine functions. I.e. if there are other bots runnning that can cause the "error". It has no effect on the bots waypoint following.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2019 - 07:08 AM