Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Install / Run Problems
RCBot Forums > RCBot > Install / Run Problems
Pages: 1, 2, 3
  1. Pinned: Example installation (11 replies)
  2. Pinned: Install to the correct folder first! (5 replies)
  3. Pinned: Admin Access (12 replies)
  4. Pinned: FYI Search tips (0 replies)
  5. Pinned: Official Steam RCBot Install Guide (0 replies)
  6. Pinned: Install Guide (0 replies)
  7. Dedicated server install. (4 replies)
  8. Team Assigning in Halflife 1 Deathmatch (1 replies)
  9. Error with NS 3.2 (6 replies)
  10. Installing Rcbot2 on DOD:S Dedicated Server Windows (1 replies)
  11. Half-life Original Question (7 replies)
  12. Bots only look in one way/direction (2 replies)
  13. Rcbot can't find bot profiles, Auto set sv_cheats not working (7 replies)
  14. Bot folder file not found plz help : / (1 replies)
  15. RcBot Crash (0 replies)
  16. [ASK] TF2 Program Close After write rcbot addbot on console (0 replies)
  17. RCBot related crash (0 replies)
  18. windows 7 64 bit (0 replies)
  19. RCBot on DMC? (2 replies)
  20. How to install Rcbot2 in Zombie Panic Source ? (5 replies)
  21. help! (0 replies)
  22. Fix for jumping problem (0 replies)
  23. running problem (2 replies)
  24. Bots rarly attack (3 replies)
  25. Application Error - Help (0 replies)
  26. IServerPluginCallback (1 replies)
  27. TF2 Rccbot2 crashes (5 replies)
  28. which one should I install? (2 replies)
  29. Bots doesnt attack (0 replies)
  30. RCbot in Sven-Coop 4.7 (0 replies)
  31. RCbot in Sven-Coop 4.7 (0 replies)
  32. 0x00010101 Crash - Memory could not be written error (2 replies)
  33. Server setup help (0 replies)
  34. Admin Permissions for TF2 (1 replies)
  35. RCBot crashes (2 replies)
  36. Rcbot crashes when they shoot :( (0 replies)
  37. Problemo! :( (1 replies)
  38. RCBOT map config problem (1 replies)
  39. runtime erorr (0 replies)
  40. RCBot Wont working? (1 replies)
  41. I have a problem (5 replies)
  42. Bot profile help (5 replies)
  43. Bots aren't working (21 replies)
  44. Bots don't do much... (11 replies)
  45. Bots Are invisable (1 replies)
  46. Automatically Set Pass For Everyone Joining? (3 replies)
  47. no bots added (3 replies)
  48. Crash to desktop problems. (2 replies)
  49. Dont shoots!! (5 replies)
  50. Too many bots (2 replies)
  51. Too many bots = auto win? (0 replies)
  52. How to get bots to Auto Join? (4 replies)
  53. The bots don't shoot and won't move (1 replies)
  54. "rcbot addbot" command not responding. (1 replies)
  55. Bot leave the game. Please help (1 replies)
  56. How do i get the marine bots to build? (1 replies)
  57. Bot Profiles still don't work. (8 replies)
  58. I need help (4 replies)
  59. Default Access Level (9 replies)
  60. marines not shooting (1 replies)
  61. NS Bots autokicked (5 replies)
  62. Ordering bots (2 replies)
  63. bots on natural selection dont attack (1 replies)
  64. You do not have access to this command... (5 replies)
  65. bot_users (8 replies)
  66. bot commanding (3 replies)
  67. Server crashes with rcbot enabled (6 replies)
  68. PGs (1 replies)
  69. can't add bot in ns (3 replies)
  70. Install guide for Half-Life 2 Deathmatch linux plz! (2 replies)
  71. Bots don't appear to want to move in BG (1 replies)
  72. rcbot makes svencoop crash (2 replies)
  73. Can't Get Metamod to load RCBot (4 replies)
  74. Please help me (1 replies)
  75. Bots don't shoot (2 replies)
  76. RCBot Max players Min players - Keep server at 10 (5 replies)
  77. NEED HELP WITH THE DLL FILES ETC plzzz (10 replies)
  78. How to run a dedicated server for a mod (BG) (1 replies)
  79. RCBot with Whichbot 1.04 (24 replies)
  80. Keep doing nothing... (4 replies)
  81. rcbot addbot not working (9 replies)
  82. Everything Works Fine But The Behaviour. (1 replies)
  83. Won't Load (3 replies)
  84. Problem i my Server.. from RCbot (5 replies)
  85. Team Balance (2 replies)
  86. Admin Problems (4 replies)
  87. Please help (5 replies)
  88. HL2DM How? (1 replies)
  89. its never going to work.... i think (0 replies)
  90. Make bots join certain team (2 replies)
  91. Bots Are Dumb? (4 replies)
  92. Admin Problems (1 replies)
  93. Faster bot joining (4 replies)
  94. RCbot to NS (1 replies)
  95. RCbot Not Add to Team? (1 replies)
  96. admin ? ! ? (1 replies)
  97. How to get bots to auto join? (3 replies)
  98. C:\HLDS(NS)\rcbot (3 replies)
  99. My bots for NS dont shoot or respawn (18 replies)
  100. Install problems because missing folders/files (7 replies)
  101. No Gun or crosshair!... (1 replies)
  102. Can't Start My Game Since I Install RCBOT! (3 replies)
  103. can't add bot (4 replies)
  104. Rcbot? (4 replies)
  105. Team Fortress Classic (4 replies)
  106. RCBot has problems on Sven Co-op 3.0 (6 replies)
  107. Problem with new game (4 replies)
  108. RCBot bots get kicked on enter (5 replies)
  109. Rcbot Problems (9 replies)
  110. botprofiles and else (1 replies)
  111. Game Freeze as Commander (1 replies)
  112. Rcbot run problems!! (1 replies)
  113. wont join! (3 replies)
  114. Can't make a new game (lan) (4 replies)
  115. BOts jammed on BAse (6 replies)
  116. My steam crashes (5 replies)
  117. rcbot not working at all (1 replies)
  118. rcbot auto build (0 replies)
  119. svencoop hlds rcbot (3 replies)
  120. Teams (2 replies)
  121. Bots act weird and slowly follow me? (6 replies)
  122. Folder for waypoints (3 replies)
  123. rcbot bot_menu doesnt' work (6 replies)
  124. damn metamod (4 replies)
  125. RCbot admin issues (3 replies)
  126. (Sven coop) Bots don't push buttons (2 replies)
  127. bot's not shooting on mvm maps (2 replies)
  128. First Time running Rcbot (2 replies)
  129. Problem with bots (2 replies)
  130. Cant get it working... (7 replies)
  131. Need help (5 replies)
  132. SOMEONE HELP ME (14 replies)
  133. something is not working (9 replies)
  134. Installing... (2 replies)
  135. bot_users.ini (4 replies)
  136. [ADMIN] Scripting is disabled. (No mono-script fil (2 replies)
  137. Addbot Problimo (8 replies)
  138. add bot problem (2 replies)
  139. Half Life hang's when Client connects (3 replies)
  140. addbot impossible (2 replies)
  141. Installing the beta (2 replies)
  142. HLDS crash (6 replies)
  143. Auto-team balance (1 replies)
  144. bots doing no damage (1 replies)
  145. bots dont attack (3 replies)
  146. metamod path (4 replies)
  147. Marine only? (6 replies)
  148. All but one problem fixed (1 replies)
  149. Waypoint Issue (1 replies)
  150. Bot_weapons.ini (3 replies)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.