IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Game crashes adding bots, PLEASE UPDATE rcbot_runplayer_cmd_tf2 to 418
Anthony
post Oct 31 2014, 03:13 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 31-October 14
Member No.: 2,362



Hi I'm having a bit of a issue with the bots, Whenever I try to add a bot the game crashes.

I'm using the latest release 0.94 and the newest tf2 version.
I haven't changed any of the settings except turning hook once off and back on to see if that would fix it.
Here's a picture of the console right after the crash if it's any help

IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Nov 1 2014, 03:01 AM
Post #2


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 836
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



Hi Anthony,

I don't have TF2 installed to test, but try this (TF2 ONLY):

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....ost&p=12971

QUOTE
Okay, there are more OFFSETS that you need to change before you add any bots or join a team yourself

you can put this in to the config before bots are added or do it manually

type these commands in console before adding bots or joining a team (or do it in config)

rcbot_const_round_offset 844
rcbot_const_mstr_offset 844
rcbot_const_pnt_offset 1140


Cheeseh, I think this needs to be Pinned... rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anthony
post Nov 1 2014, 05:45 AM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 31-October 14
Member No.: 2,362



QUOTE(madmax2 @ Oct 31 2014, 11:01 PM) *

Hi Anthony,

I don't have TF2 installed to test, but try this (TF2 ONLY):

http://rcbot.bots-united.com/forums/index....ost&p=12971
Cheeseh, I think this needs to be Pinned... rolleyes.gif


That seemed to have helped because it ran a visibility check after loading pl_thundermountain but it still crashed with the SteamID error when I added a bot.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Fillmore
post Nov 1 2014, 07:10 PM
Post #4


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 447
Joined: 1-April 09
Member No.: 1,511



QUOTE(Anthony @ Nov 1 2014, 05:45 AM) *

That seemed to have helped because it ran a visibility check after loading pl_thundermountain but it still crashed with the SteamID error when I added a bot.

Check your rcbot_runplayer_cmd
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Nov 1 2014, 07:35 PM
Post #5


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 836
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(Fillmore @ Nov 1 2014, 11:10 AM) *

Check your rcbot_runplayer_cmd

Hi Fillmore,

Is it working for you? I was going to ask if any other TF2 users could tell us if TF2 + Rcbot2 is still working or not???

Googling that error: "Cannot verify load for invalid steam ID [A:1:0:1]", seems to suggest one of the latest TF2 updates may be causing a crash? unsure.gif

Then I was going to suggest he try a few different values for "rcbot_runplayer_cmd_tf2 417", maybe 416 & 418... wink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgesd
post Nov 1 2014, 08:47 PM
Post #6


Member
**

Group: Members
Posts: 43
Joined: 23-February 14
From: Russia
Member No.: 2,325



Hello!
I found a minute to check out different numbers and found a solution.
On rcbot_runplayer_cmd_tf2 416 the game does not crash, but the bots don't move. 417 the game crash. But rcbot_runplayer_cmd_tf2 418 the game does not crash and the bots are working properly.
Checked on maps pl and cp.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
madmax2
post Nov 1 2014, 10:36 PM
Post #7


RCBot Guru
*****

Group: Waypointers
Posts: 836
Joined: 2-March 12
From: USA, WA state
Member No.: 2,162



QUOTE(dgesd @ Nov 1 2014, 12:47 PM) *

Hello!
I found a minute to check out different numbers and found a solution.
On rcbot_runplayer_cmd_tf2 416 the game does not crash, but the bots don't move. 417 the game crash. But rcbot_runplayer_cmd_tf2 418 the game does not crash and the bots are working properly.
Checked on maps pl and cp.

Thanks for the testing, dgesd... wink.gif

A Valve update strikes again... blink.gif

Anthony, try value 418, hopefully it will solve the problem for you...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anthony
post Nov 1 2014, 11:03 PM
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 31-October 14
Member No.: 2,362



Yea looks like changing it to 418 did the trick. Thanks for all the help. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Cheeseh
post Nov 2 2014, 02:43 AM
Post #9


Admin
*****

Group: Admin
Posts: 3,014
Joined: 11-September 03
From: uk
Member No.: 1



QUOTE(dgesd @ Nov 1 2014, 09:47 PM) *

Hello!
I found a minute to check out different numbers and found a solution.
On rcbot_runplayer_cmd_tf2 416 the game does not crash, but the bots don't move. 417 the game crash. But rcbot_runplayer_cmd_tf2 418 the game does not crash and the bots are working properly.
Checked on maps pl and cp.


noted , pinned, will change for next release to default 418
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



- Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2019 - 11:40 PM